Η Ιατρός

Αθηνά Σπανού, DMD, MD

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Η Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Αθηνά Σπανού γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική και Οδοντιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΓΝΝ Βόλου και στην κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «ΚΑΤ».

Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητάς της το 2005, εργάστηκε στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» μέχρι το 2010 ως Επιμελήτρια και στη συνέχεια στο King's College Hospital του Λονδίνου, αποκτώντας υψηλού επιπέδου εμπειρία στον τομέα της Στοματικής Χειρουργικής και Εμφυτευματολογίας, του Γναθοπροσωπικού Τραύματος και της Ορθογναθικής Χειρουργικής.

Έχει μετεκπαιδευτεί στη Μικροχειρουργική Αγγείων και Νεύρων στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει βραβευτεί για άρθρα της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Από το 2011 ασκεί το επάγγελμα ιδιωτικά, με ιδιαίτερη έμφαση  στην Χειρουργική των Εμφυτευμάτων, σε Εξειδικευμένες τεχνικές Οστικής και Ιστικής Ανάπλασης και στην Ελάχιστα Επεμβατική Αισθητική Χειρουργική του Προσώπου, ενώ έχει αναπτύξει επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα σχετικά με την Οστεονέκρωση Γνάθων από  αντιοστεολυτικά φάρμακα. Συμμετέχει τακτικά ως ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια σε Συνέδρια και Σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης των Νοσοκομείων "Ευγενίδειο" και "Mediterraneo".

Το Φεβρουάριο του 2020 εξελέγη στη θέση της Προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Στοματικών και Γναθοπροσωπικών Χειρουργών Ελλάδος.

Μιλά άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Συνεργάτες:

1385638_784674734907219_8676543188236545
Med_Logo1.jpg

Αξιολογήστε μας: 

Media Presence: 

SeekPng.com_google-reviews-logo-png_2133
facebook-cta.jpg
da-logo.png
Life_mag.png

© 2020 by Athens Oral and Facial Surgery