Οδοντικά Εμφυτεύματα

Πώς γίνεται η τοποθέτηση;

Τα Οδοντικά Εμφυτεύματα απαιτούν τη συνεργασία της επιστημονικής ομάδας που αποτελείται από τον Γναθοχειρουργό και τον Οδοντίατρο-Προσθετολόγο, οι οποίοι συνεργάζονται στενά για να καταρτίσουν το ιδανικό σχέδιο θεραπείας,  προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Ο Γναθοχειρουργός τοποθετεί χειρουργικά τα Οδοντικά Εμφυτεύματα και, όταν χρειάζεται, εφαρμόζει τεχνικές Οστικής Ανάπλασης . Κάποιες φορές είναι δυνατή η τοποθέτηση του εμφυτεύματος ταυτόχρονα με την εξαγωγή του δοντιού, με αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού χρόνου που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τοποθέτηση των οδοντικών εμφυτευμάτων περιλαμβάνει δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση ο Γναθοχειρουργός τοποθετεί χειρουργικά τα Εμφυτεύματα στο οστό της γνάθου. Για 3-6 μήνες, τα Εμφυτεύματα παραμένουν καλυμμένα από τα ούλα, μέχρι να ολοκληρωθεί η οστεοενσωμάτωση  και στη συνέχεια ο Οδοντίατρος αναλαμβάνει να τοποθετήσει την προσθετική εργασία (θήκη, γέφυρα κλπ) που θα αντικαταστήσει τα δόντια που σας λείπουν. Σε επιλεγμένες περιπτώσεις, είναι δυνατή η τοποθέτηση προσθετικής εργασίας αμέσως μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

Συνεργάτες:

1385638_784674734907219_8676543188236545
Med_Logo1.jpg

Αξιολογήστε μας: 

Media Presence: 

SeekPng.com_google-reviews-logo-png_2133
facebook-cta.jpg
da-logo.png
Life_mag.png

© 2020 by Athens Oral and Facial Surgery